Werkwijze

Persoonlijk advies voor elke ondernemer die wil groeien

Mijn klanten noemen mij helder en pragmatisch. Ik regel het gewoon voor ze. Maar we zorgen eerst dat de basis goed staat. Lees hieronder over mijn werkwijze. Die kan mogelijk voor jou anders worden ingevuld, op basis van jouw specifieke wensen.

freelance marketing strateeg denise snel

Mijn werkwijze in 5 stappen

 1. Een kick-off van 4 uur waarbij ik heel veel vragen stel. Over jou, je bedrijf, je team, waarin de huidige investeringen liggen en wat je wilt bereiken.
 2. Ik lever een strategisch plan op met why, how, what, positionering, doelgroep, doelstellingen en een overzicht van alle middelen die jouw doelstellingen kunnen helpen te behalen.
 3. We bespreken samen het plan, scherpen dit aan waar nodig en maken keuzes.. Dan maak ik een planning en budget.
 4. Ik zorg dat alle marketing tools gerealiseerd worden. Huisstijl, foto, video, social media, online advertising, SEO copy, content creatie, vormgeving, website, drukwerk, media inkoop, PR, events en influencer marketing. Dit doe ik in samenwerking met mijn team van freelance professionals, ik blijf altijd jouw contactpersoon.
 5. We evalueren en blijven sparren. Over de toekomst, de mogelijkheden en wat er nodig is.

Spreek ik je snel?

Ik help eigenaren van kleinere bedrijven om op te vallen bij de juiste klant, nieuwe klanten aan te trekken en de winst te vergroten. Ik bereik dit door mijn krachtige marketingstrategieën te delen en vervolgens precies te laten zien wat je moet doen om het resultaat te behalen waar jij blij van wordt.

Wil jij:

 • Mijn kritische blik op de marketing van je onderneming
 • Concrete, haalbare en meetbare doelstellingen
 • Branding van de organisatie verbeteren
 • Meer omzet genereren

En spreekt mijn werkwijze jou aan?

Neem contact op

Pakketten

SEO Copy

Heb je behoefte aan copy voor jouw website die bijdraagt aan de vindbaarheid in Google? Lekker lopende, commericiele teksten die jouw klant overhalen om verder met je in contact te komen of je te product te kopen? Dat ga ik voor je regelen. In Engels of Nederlands.

Kosten:

Voor een standaard website (Home, About, Diensten/productenoverzicht en Diensten/Producten):

€ 750,-* (dit is een indicatie, kan per opdracht variëren)

Content nodig voor je blog? Dan maak ik graag een offerte op maat.

Neem contact op

Marketingplan op maat

Een kick start voor jouw marketing, waarin we samen de basis uitwerken en jij of iemand uit jouw organisatie uitvoerend aan de slag gaat met het plan. Dit pakket bestaat uit:

 • Een kick-off van 3 uur bij jou op locatie;
 • Een uitgebreid, op maat gemaakt marketingcommunicatieplan met uitwerking van de Gouden Cirkel (Simon Sinek), doelgroep, doelstellingen, positionering & marketingmiddelen;
 • Een tweede meeting om dit plan door te nemen, keuzes te maken op basis van budget en het plan van aanpak te bespreken.

Kosten: € 2.500,- ex BTW.

Neem contact op

Marketing partnership

Als je behoefte hebt aan een lange termijn oplossing, een marketingpartner die met je spart en je business naar de next level brengt, kies dan voor een partnership. Mijn kracht is van jouw bedrijf een krachtig merk te maken; ik lever strategieën voor 2 tot 5 jaar. En om een blijvend effect te bereiken, train ik jouw team of neem ik passende medewerkers aan, zodat jij kunt doorgaan met het runnen van jouw bedrijf.

We starten met een meeting om kennis te maken en te bekijken hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Dan maak ik een plan van aanpak. Weet dat als je met mij gaat samenwerken, je een storm van creative energie in huis haalt. Meer info over dit pakket.

Neem contact op
LinkedIn
Menu