Diensten

Jouw Branding- & Marketingplan

In 1 dag maken wij samen jouw Branding- & Marketingplan

Jouw Branding- & Marketingplan

Tijdens deze dag werk je samen met mij het Branding- & Marketingplan uit voor jouw bedrijf. Welke doelstellingen moeten binnen welke termijn behaald worden en wat is daar precies voor nodig? Aan de hand van een concreet plan van aanpak kun jij na deze dag direct zelf aan de slag gaan. Deze duurt één dag van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op jouw locatie of in het centrum van Alkmaar.

Sparringsessie

Na het maken van 'Jouw Branding- & Marketingplan' kunnen we een sparringsessie inplannen. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de huidige stand van zaken, wat verbeterd kan worden en wat moet gebeuren om jouw doelstellingen (sneller) te behalen. Deze sessies duren een halve dag of een hele dag. Deze sessies zijn alleen in te plannen na het maken van 'Jouw Branding- & Marketingplan'.

SEO Copywriting

Ik schrijf teksten die de vindbaarheid van jouw website of product in Google vergroten. Prettig leesbare copy, zodat je boeit, blijvende impact hebt en de conversie stijgt. Maar ook content creatie voor blogs en social. Wil je een prijs opvragen voor de copy van jouw website?

Social strategie & ads

Wil jij dat ik een analyse maak van jouw social media en bekijk hoe het beter kan? Meer bereik, meer kwalitatieve volgers, wel of niet adverteren? Ik zorg ervoor dat jouw social media meer impact heeft en leg je uit hoe je dit kunt doen.

Huisstijl & website

Nieuwe bedrijfsnaam, slogan of compleet nieuwe huisstijl nodig? Ik help je graag op weg. Samen bepalen we hoe jouw concept eruit moet zien, in beeld én in tekst. En vervolgens ga jij samen met mijn experts aan de slag om dit te realiseren.

Foto- en videoproductie

Ja, ook jouw doelgroep is mega visueel ingesteld. Ik produceer passende foto- of videoproducties om jouw product of dienst te visualiseren. Want jouw product of dienst moet goed verteld worden in beeld en in tekst. Pas dan raak je jouw doelgroep!

Wat ik voor je kan doen

Ik breng focus in de marketing van jouw bedrijf. Na een kick-off bij jou op kantoor waarin we de why, how & what opstellen, een analyse maken van je ideale klant, de doelstellingen en de huidige middelen, ontwerp ik een strategie op maat die resultaat oplevert. Dit marketingplan is onderbouwd door inzichten, data (on- & offline), bewezen methodes en een flinke dosis creativiteit. Want alleen dan worden jouw marketinginspanningen écht effectief.

Concreet is dat:

  • Strategisch Marketingplan met kalender en budget;
  • Social Media Strategie;
  • Online Marketing Strategie;
  • Strategie voor offline middelen;
  • Contentstrategie;
  • Foto-/Video Marketingstrategie.

Neem contact op

freelance marketing strateeg denise snel
Menu