Diensten

Ik regel het voor je

Van strategie en productie, tot project management en begeleiding: mijn oplossingen zijn stuk voor stuk uniek en helemaal aangesloten op jouw wensen en behoeften.

Marketingstrategie

Samen de why, how en what van je onderneming bepalen en vanuit die definitie beslissingen nemen. Ik help je om een solide basis te bouwen voor de marketing van je bedrijf. Dit vertaalt zich in een marketingcommunicatieplan met meetbare en haalbare doelstellingen, een kalender en budget.

Branding

Ik ben een sparringpartner en consultant voor ondernemers op het gebied van branding. Ik analyseer en herijk jouw inspanningen zodat jij duidelijk in beeld krijgt wie de organisatie is, dit vertelt aan de juiste doelgroep en een passende beleving creëert.

SEO Copywriting

Ik schrijf teksten die de vindbaarheid van jouw website of product in Google vergroten. Prettig leesbare copy, zodat je boeit, blijvende impact hebt en de conversie stijgt. Maar ook content creatie voor blogs en social.

Social strategie & ads

Adverteren op social media is een doeltreffend marketinginstrument waarmee je jouw doelgroep snel bereikt en prikkelt tot conversie. Ik zet deze voor je op en optimaliseer, waardoor jouw social media campagne zich gegarandeerd terugbetaalt.

Huisstijl & website

Nieuwe bedrijfsnaam, slogan of compleet nieuwe huisstijl nodig? Ik help je graag. En op basis hiervan, lever ik samen met mijn partners een fantastische website!

Foto- en videoproductie

Ja, ook jouw doelgroep is mega visueel ingesteld. Ik produceer passende foto- of videoproducties om jouw product of dienst te visualiseren.

Wat ik voor je kan doen

Ik breng focus in de marketing van jouw bedrijf. Na een kick-off bij jou op kantoor waarin we de why, how & what opstellen, een analyse maken van je ideale klant, de doelstellingen en de huidige middelen, ontwerp ik een strategie op maat die resultaat oplevert. Dit marketingplan is onderbouwd door inzichten, data (on- & offline), bewezen methodes en een flinke dosis creativiteit. Want alleen dan worden jouw marketinginspanningen écht effectief.

Concreet is dat:

  • Strategisch Marketingplan met kalender en budget;
  • Social Media Strategie;
  • Online Marketing Strategie;
  • Strategie voor offline middelen;
  • Contentstrategie;
  • Foto/Video Marketingstrategie.

Neem contact op

freelance marketing strateeg denise snel
Menu