Diensten

Jouw Branding- & Marketingplan

In 1 dag maken wij samen jouw Branding- & Marketingplan

Jouw branding- & marketingplan

“In één dag maken we samen jouw Branding- & Marketingplan”. Samen de why, how en what van je onderneming bepalen en vanuit die definitie beslissingen nemen. Ik help je om een solide basis te bouwen voor de marketing van je bedrijf. Dit vertaalt zich in een professioneel Branding- & Marketingplan dat gegarandeerd zal leiden tot meer omzet.

Aan de hand van een concreet plan van aanpak kun jij na deze dag direct zelf aan de slag gaan. Deze coachingsdag is van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op jouw kantoor of in het centrum van Alkmaar.

Meer informatie

denise snel freelance marketing

Alle diensten

Jouw Branding- & Marketingplan

Tijdens deze dag werk je samen met mij het Branding- & Marketingplan uit voor jouw bedrijf. Welke doelstellingen moeten binnen welke termijn behaald worden en wat is daar precies voor nodig? Aan de hand van een concreet plan van aanpak kun jij na deze dag direct zelf aan de slag gaan. Deze duurt één dag van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op jouw locatie of in het centrum van Alkmaar.

Sparringsessie

Na het maken van 'Jouw Branding- & Marketingplan' kunnen we een sparringsessie inplannen. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de huidige stand van zaken, wat verbeterd kan worden en wat moet gebeuren om jouw doelstellingen (sneller) te behalen. Deze sessies duren een halve dag of een hele dag. Deze sessies zijn alleen in te plannen na het maken van 'Jouw Branding- & Marketingplan'.

SEO Copywriting

Hulp nodig op het gebied van SEO? Ik koppel jou aan een passende expert die de vindbaarheid van jouw website of product in Google vergroten. Prettig leesbare copy, zodat je boeit, blijvende impact hebt en de conversie stijgt. Maar ook content creatie voor blogs en social. Wil je een prijs opvragen voor de copy van jouw website?

Social strategie & ads

Wil jij dat ik een analyse maak van jouw social media en bekijk hoe het beter kan? Meer bereik, meer kwalitatieve volgers, wel of niet adverteren? Ik zorg ervoor dat jouw social media meer impact heeft en leg je uit hoe je dit kunt doen.

Huisstijl & website

Nieuwe bedrijfsnaam, slogan of compleet nieuwe huisstijl nodig? Ik help je graag op weg. Samen bepalen we hoe jouw concept eruit moet zien, in beeld én in tekst. En vervolgens ga jij samen met mijn experts aan de slag om dit te realiseren.

Foto- en videoproductie

Ja, ook jouw doelgroep is mega visueel ingesteld. Ik produceer passende foto- of videoproducties om jouw product of dienst te visualiseren. Een video- of fotograaf gaat dit vervolgens uitvoeren. Want jouw product of dienst moet goed verteld worden in beeld en in tekst. Pas dan raak je jouw doelgroep!

Wat ik voor je kan doen

Ik breng focus in de marketing van jouw bedrijf en zorg samen met jou voor een goed fundament. Mijn doel is dat jij met dit marketingplan zelf aan de slag kunt gaan in de uitvoering. Met dit plan richten we ons op jouw ideale klant, of dat nu B2C of B2B is. De uitwerking van jouw marketingplan doen we samen en daarna kan ik je linken aan mensen in mijn netwerk, in de gebieden waarin jij hulp nodig hebt. Denk aan design, webbouw, online campagnes en video-/fotocontent.

Meer informatie

freelance marketing strateeg denise snel
Menu