Testimonials

Wat anderen over mij zeggen...

Hieronder vind je een selectie van reacties van ondernemers die een samenwerking met mij hebben (gehad).

Ik was toe aan een nieuw concept waarbij ik mijn klanten flexibel, in de rust van hun eigen huis kan voorzien van mooi haar. Niet zo maar een ‘kapper aan huis’ maar een professionele ervaring bij jou thuis. Denise bedacht de naam (Salon aan Huis), verraste me met een supertoffe huisstijl die helemaal bij mijn persoonlijkheid past én liet een geweldige website bouwen. Ze motiveerde mij om alles meteen goed aan te pakken: van tekst en fotografie tot social media. Heel blij met Denise’s praktische en professionele aanpak!

Joyce Verver, Salon aan Huis

Denise is eerlijk, slim, duidelijk, denkt mee, is hands on, multi inzetbaar en neemt voor mij veel werk uit handen. Voor verschillende bedrijven en projecten voert ze heel veel verschillende werkzaamheden uit. Van het bepalen van de strategieën tot aan schrijven van teksten. En van het aanvragen van offertes (die vaak uit haar grote netwerk komen, omdat ze de juiste professionals kent) tot aan de contactpersoon zijn voor verschillende partijen zoals een webbouwer, vormgevers, fotografen, locaties etc. Eigenlijk alles wat er moet gebeuren om mijn bedrijven te laten groeien pakt Denise aan. Voor mij is ze een geschenk uit de hemel waar ik al jaren heel erg fijn mee samenwerk!

Annic ten Duis, business coach & YouTuber

Denise heeft me mega goed geholpen met de start van Growth Circle. We hebben samen in een sparringsessie besproken waar ik heen wilde met mijn platform en hoe ik het voor me zag. Denise kwam daarna met een hands-on plan van aanpak en regelde uit haar netwerk de juiste mensen om mee samen te werken op verschillende vlakken. Ze heeft me naar de launch toe mega goed begeleid en was altijd bereikbaar om even te sparren of hulp te verlenen. Ik raad een samenwerking met haar zeker aan!

Daniëlle Janssen, Growth Circle

Denise heeft mij fantastisch geholpen met de rebranding van mijn bedrijf. Na een super fijne eerste meeting heeft zij een marketingcommunicatieplan geschreven. Hierdoor werd helder waar we stonden en wat onze doelstellingen waren. Dit was de basis voor alle veranderingen binnen mijn bedrijf.

Daarnaast was Denise mijn sparringspartner en vraagbaak voor alle dingen waar ik als ondernemer tijdens het veranderproces tegen aan liep. Ze nam altijd de tijd om te reageren ondanks haar drukke agenda. Hierdoor was zij een grote steun voor mij en ben ik heel blij met onze samenwerking!

Wendy van de Pol, Clinic of Skin

Denise heeft mij geholpen bij het op poten zetten van een nieuwe bedrijfstak. Ze is een enorme aanpakker, die ook echt de puntjes op de i wil zetten. Wat ik erg prettig vond is dat Denise echt met twee voeten op de grond staat, dingen door doorvragen goed weet te benoemen en werkt vanuit de praktijk. Ook na onze sessie bleef ze heel betrokken, geïnteresseerd en enthousiast en dat gaf me echt een extra boost om hard aan de slag te gaan en blijven gaan!

Simone Janssen, Hartseer & Troos

Denise wist onze wensen en behoeften, met veel inlevingsvermogen, te vertalen in een logo en huisstijl waar wij bijzonder trots op zijn. Haar adviezen met betrekking tot branding, social media en communicatie zijn helder, relevant en direct toepasbaar. De slagvaardigheid waarmee ze dit alles doet waardeer ik bijzonder. Onze samenwerking wordt zeker gecontinueerd!

Astrid van der Staak, Sens of People

Quick Branding ontwikkelde in 2015 eerst een nieuwe huisstijl en in 2019 realiseerde ze met haar team een nieuwe website. Sinds deze live is gegaan, ontvangen wij in plaats van 4 contactaanvragen per jaar, er zeker 6 per maand. Denise kan zich zonder veel tekst en uitleg goed inleven in wat er in ons bedrijf nodig was om groei te realiseren en zette dit zeer praktisch en vakkundig om in communicatiemiddelen.

Frank Kesselaar, Special Metals

Denise ontwikkelde voor mijn nieuwe high-end dameswinkel de naam, het concept en de huisstijl. Na ruim 3 jaar ben ik nog steeds superblij met de tijdloze, minimalistische sfeer die ze destijds met haar vormgever neerzette. Het is de perfecte visuele vertaling van mijn bedrijf!

Angelique Schouten, Butik 9

Ik kan mijn huidige samenwerking met Denise als zeer prettig omschrijven en kan iedereen Quick Branding aanbevelen! Denise en ik hebben samen gewerkt aan diverse projecten voor onze uiteenlopende opdrachtgevers, waarbij we onze gebundelde vaardigheden optimaal inzetten om altijd tot de beste resultaten te komen. In onze samenwerking is dit meestal voor de ontwikkeling van kwalitatieve websites, waar ze de wensen van een opdrachtgever optimaal op mij over kan brengen. Zo waren we tevens in staat om haar eigen website voor Quick Branding in no-time te realiseren. Ze is zeer gericht in haar argumenten en komt duidelijk en snel to the point, waardoor ik als webdeveloper veel efficiënter kan werken. Haar enthousiasme en positiviteit voor het vak zijn een sterke motivatie om onze samenwerking langdurig voort te zetten.

Marc van Wageningen, Aspera Grafica

Denise is a great marketing manager. More than just a marketing coordinator, she was the creative brain of Stride Rite in Europe. Accurate on her go to market recommendation and product brief, her work in Europe was so good that she was invited to lead the photoshoot campaign in the USA for the global campaign. Not to mention that she is also great person to work with, thanks to her communicative positive attitude.

Arnoud Leroux, Sales Director Stride Rite France

Bij de ontwikkeling en implementatie van De Intal Methode heb ik een goede samenwerking gehad met Denise als freelance marketing strateeg. De Intal Methode is een eigentijdse bedrijfscultuur waarbij durf, openheid, groei en samenwerking belangrijke pijlers zijn. Deze eigenschappen kenmerken ook Denise wat er voor zorgde dat zij de juiste vertaling wist te maken naar de marketing en communicatie. Haar energieke en creatieve geest in combinatie met haar strategisch inzicht maakt Denise een goede en fijne business partner.

Marcia Schouten, HR Business Partner Intal

Een nieuwe huisstijl bedenken is tekenend voor je bedrijf en niet zomaar bedacht en gedaan. Het is immers voor een lange tijd dat je huisstijl gebruikt gaat worden en moet krachtig, fris en iets van betekenis hebben en ook tijdloos. Ik was met mijn gezin op vakantie in Spanje en werd geïnspireerd door een logo van een toonaangevend bouwbedrijf in die regio. Zelf begon ik het een en ander te schetsen en kwam er iets op papier wat ik gaaf vond. Met dit idee ben ik naar Denise gegaan om het plan verder uit te werken. Denise kwam al ‘snel’ ? met verfrissende ideeën, dit uitte zich in een daadkrachtig logo met erin verwerkt een schets van onze nieuwe kantoorpand. Heel gaaf!

Wij staan nu mede door Quick Branding krachtig in de markt en daar zijn wij trots op!

Denise, bedankt!

Nico Poland, Poland Bouw
Menu