Hulp tijdens een crisis

Iets dat we vandaag allemaal gemeen hebben, is dat onze landen en lokale gemeenschappen met een gezondheidscrisis worden geconfronteerd. Sommige meer dan andere.

Onze primaire focus is om voor onze dierbaren en voor onszelf te zorgen. Als dat allemaal oké is, dan is het mooi om een hand uit te reiken naar anderen die dat kunnen gebruiken.

Hoe?

De afgelopen dagen heb ik veel contact met mijn klanten, allemaal MKB’ers met gezonde bedrijven, die nu opeens op scherp staan. Even laten weten dat je aan ze denkt en met ze meedenkt is soms al genoeg. Steun de lokale ondernemer door je afspraak gewoon door te laten gaan (mits verantwoord en zonder klachten). Of steun ze in hun adaptieve oplossingen. Boek nu alvast je reizen voor dit najaar, om te voorkomen dat airlines en reisorganisaties omvallen. Ze hebben jouw cash nu hard nodig.

De financiële crisis van een paar jaar geleden ging voorbij. En deze crisis gaat ook voorbij. Dat doet het altijd.

Tot die tijd kunnen degenen onder ons die hulp kunnen bieden, een deel van de oplossing worden. Zelfs op een kleine manier. Jouw acties, zoals het supporten van de lokale ondernemer, kunnen het verschil maken.

Ik hoop dat jij en degenen van wie je houdt het goed hebben en dat iedereen gezond blijft!

Delen

GRATIS MARKETING TIPS ONTVANGEN?

Ontvang mijn tips & tricks direct in jouw inbox. Voor ondernemers en freelancers. Of gewoon, omdat je het interessant vindt om te lezen. Vul je emailadres hieronder in. Ik zal je privacy respecteren ;-)

Nieuwsbrief

LinkedIn
Menu