Zes maanden marketingadvies

Sinds ik mijn bedrijf begon, heb ik diverse ondernemers geholpen de potentie van hun bedrijf te identificeren en te benutten. We maakten soms moeilijke keuzes om de focus terug te krijgen.

Dit is hoe ik werk

Ik ga je precies laten zien wat je moet doen, stap voor stap, om je verkoop te stimuleren en het bedrijf op te bouwen dat je altijd al wilde hebben. Ik geef je de duidelijkheid, handvatten, de focus en alle ondersteuning die je nodig hebt. En alles op jouw tempo.

We gaan een samenwerking aan waarbij ik jouw marketing business partner word. We bepalen vooraf het tarief voor zes maanden, er is daarna geen uurtarief voor mijn tijd. Dit betekent dat je de volledige vrijheid hebt om zoveel van mijn tijd te gebruiken als je nodig hebt, zonder je ooit zorgen te maken over wat het zal kosten. Alles is inbegrepen. Hiermee kun je vooraf budgetteren, met volledige duidelijkheid en gemoedsrust. Dit is een perfect pakket voor ondernemers met kleinere bedrijven, die vooraf willen weten wat de uitgaven zijn. Het betekent dat ik er voor je ben als je mij nodig hebt.

Jij en ik werken zes maanden lang samen als een team. Want het kan eenzaam zijn om een ​​bedrijf te runnen. Dit is waarom mijn klanten dol zijn op het feit dat ze mij altijd kunnen Whatsappen of mailen. Niet alleen voor begeleiding en advies, maar soms ook om even te sparren, om focus te krijgen en om gemotiveerd te blijven. En het is allemaal opgenomen als onderdeel van onze samenwerking. Geen extra kosten.

Dus vanaf de dag dat we beginnen samen te werken, zul je mij tot je beschikking hebben wanneer je me nodig hebt. Ik sta klaar om je te helpen, adviseren en ondersteunen.

OK Denise – wat nu?

Als je meer wilt weten, neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Geef zoveel mogelijk informatie op en ik reageer zo snel mogelijk!

Ik kijk er naar uit van je te horen.

Menu