Jouw Branding- & Marketingplan

"In één dag maken we samen jouw Branding- & Marketingplan"

Met dit plan word je zichtbaar bij jouw ideale klant en verhoog je jouw omzet...
denise snel freelance marketing

We maken samen voor jouw bedrijf: ‘Jouw Branding- & Marketingplan’. Deze is professioneel, strategisch en concreet met…

  • De bedrijfs-DNA
  • De positionering
  • Doelgroep bepalen
  • Meetbare doelstellingen
  • Brandingstrategie
  • Jouw website optimaliseren
  • Online marketing tools – SEO, SEA, e-mailmarketing, social media strategie, hero hub hygiene strategie, influencer marketing, brand ambassadors, Google Analytics, Google Tag Manager, advertising, acties, etc.
  • Offline marketing tools – drukwerk, advertising, events, merchandise, netwerken, acties etc.

1. ‘Jouw Branding- & Marketingplan’

Tijdens deze dag werk je samen met mij ‘Jouw Branding- & Marketingplan’ uit voor jouw bedrijf. Als marketingstrateeg heb ik een helicopter view over jouw bedrijf, waardoor alle mogelijkheden en nieuwe kansen zichtbaar worden. Ik heb gewerkt voor o.a. Annic ten Duis, Mamaworden.nl, NoordWest Ziekenhuisgroep, backWERK, Yoga Magazine en Clinic of Skin. Met mijn expertise en ervaring kan ik je dus als geen ander helpen met jouw marketingstrategie.

Welke doelstellingen moeten binnen welke termijn behaald worden en wat is daar precies voor nodig? In de ochtend richten we ons op het definiëren van jouw merk. Waarmee onderscheid je je, waar liggen de kansen en op wie moet jij je pijlen richten. Na de lunch gaan we de marketingmiddelen uitwerken, altijd op basis van de resultaten van de ochtend.

Aan de hand van een concreet plan van aanpak kun jij na deze dag direct zelf aan de slag gaan. Deze coachingsdag is van 10.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats op jouw kantoor of in het centrum van Alkmaar (als ik bij jou op locatie kom, reken ik reiskosten).

2. Quick sparringsessie

Aan het eind van de dag plannen we een sparringsessie in. Deze zal na één maand plaatsvinden door middel van een video call. Dit is het moment voor jou om alle vragen te stellen over zaken die naar voren zijn gekomen na het maken van ‘Jouw Branding- & Marketingplan’. Waar loop je tegen aan? Waar wil je nog over sparren? Of heb je concrete vragen voor mij? Die kun je tijdens deze snelle sparringsessie stellen. Deze sessie duurt ± 30 minuten.

3. Resultaat

Het doel van ‘Jouw Branding- & Marketingplan’ is om de bedrijfs-DNA te bepalen, zichtbaar te worden bij jouw ideale klant en jouw omzet te verhogen. Aan het eind van deze dag, heb jij inzicht in de basis van jouw merk, weet je hoe je dit kunt overbrengen aan jouw ideale klant en ben je dus zelf in staat om jouw omzet sneller te laten groeien.

Mochten we besluiten dat je externe hulp nodig hebt van andere experts, dan verbind ik jou aan experts in mijn netwerk. Denk aan een websitebouwers, vormgevers, online marketeers, Google experts, mail automation experts en andere experts die je nodig hebt om ‘Jouw Branding- en Marketingplan’ uit te voeren.

4. Uitgebreide sparringsessie

Na de Quick sparringsessie kunnen we een uitgebreide sparringsessie inplannen. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de huidige stand van zaken, wat verbeterd kan worden en wat moet gebeuren om jouw doelstellingen (sneller) te behalen. Deze sessies duren een halve dag of een hele dag. Deze sessies zijn alleen in te plannen na het maken van ‘Jouw Branding- & Marketingplan’.

Kosten

De kosten voor ‘Jouw Branding- & Marketingplan’ én de Quick sparringsessie zijn € 895,- ex btw, reis- en parkeerkosten.

De kosten voor de ‘Uitgebreide Sparringsessie’ zijn op aanvraag, nadat we ‘Jouw Branding- & Marketingplan’ hebben uitgewerkt.

freelance marketing strateeg denise snel
LinkedIn
Menu