About

Hi! Welkom bij Quick Branding

Het is mijn missie om jou te ontzorgen op gebied van marketing. Ik geloof dat ik het leven van ondernemers makkelijker maak door praktische oplossingen te bieden voor strategische marketingplannen. Geen boekwerken met lappen tekst, maar een helder plan met een omschrijving van jouw doelgroep, doelstellingen en positionering, gevolgd door een creatief advies met een mix van marketingtools. Meetbaar, overzichtelijk en pragmatisch.

denise snel freelance marketing

Ik ben Denise Snel

Ik begon mijn carrière als een marketeer in 2006, bij een groot verzekeringsbedrijf – toen was marketing nog voornamelijk offline. Ik leerde in de jaren daarna over het effect van branding en community building, van relatie management en de impact van de juiste communicatie gericht op de juiste doelgroep. In 2012 begon ik social media in te zetten als business kanaal, op dat moment voor mijn eigen blog en diverse klanten.

Voor alle duidelijkheid: ik ben niet gericht op content creatie – ik richt mij op alle marketingkanalen die jou ROI geven. Dit zijn tools die jij nodig hebt om jouw business van de daken te schreeuwen. Vaak is social media daar één van, maar niet altijd ;-)

Mijn werkwijze

Mijn CV

Ik ben sinds 2006 werkzaam als marketeer. Ik werkte in diverse branches, zowel aan klant- als aan bureauzijde. Van retail tot digital, van MKB tot corporate. Mijn volledige profiel kun je hier bekijken.

In januari 2014 begon ik als freelancer. Ik gaf mijn baan als marketing manager bij OILILY op en begon twee bedrijven: als freelance marketeer en als personal trainer. Hiermee combineerde ik twee passies en leerde wat echt werkgeluk betekent. De vrijheid om je eigen tijd in te delen én je eigen succes te creëren.

Ik word er enorm blij van als ik ondernemers kan helpen om focus te brengen in hun marketing, een sparringpartner voor ze kan zijn en hen en het team op weg help in het bouwen aan een merk.

Let’s talk

#Instagram

LinkedIn
Instagram
Menu